sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Sohvaurheilua

Mukakuumeisena, eli alilämpöisenä, arvon sohvalla, voinko lähteä illalla juoksemaan. Todennäköisesti ei pitäisi, koska olo on kaikkea muuta kuin normaali. Siinä tapauksessa on myös parasta välttää tämä biisin kuuntelua:



Jotakuinkin innostavinta lenkkimusiikkia tällä hetkellä, koko Belong-levy. Tuskin maltan odottaa, että pääsen notkumaan bändin tahdissa marraskuussa Korjaamolle. Etenkin, kun kylkiäisenä tulee suomalainen suosikki Black Twig, jonka keväällä ja kesällä nähdyt livekeikat olivat toinen toistaan parempia. 

Lähestyvä talvi ja tämä synkkä, sateinen loppusyksy eivät innosta. Yritän keksiä kaikenlaista pienempää sekä suurempaa odotettavaa ja tehtävää, että kesällä (heikohkosti) tankatun aurinkoenergian höyryt riittäisivät kevääseen asti. Kaikkein eniten haluaisin ostaa menolipun jonnekin (ehkä Aasiaan) alkutalvelle. Mutta koska ihan kaikki suunnitelmat, aikataulut ja halukkaat palkanmakasajat loistavat vielä poissaolollaan, en voi kuin haaveilla pistäväni osan minimaalisista säästöistäni sileäksi ja viettäväni muutaman kuukauden kiertelemällä jossain, missä lumi on luonnonmullistus. Tai suunnitella oikeastaan. Suunnitelman asteella nimittäin jo ollaan. Karttaa on katseltu pitkään, ja useampaan otteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti